Haren knippen kun je leren

Waar en wanneer jij wilt!Thuis het haar knippen van je man, vriend en/of zoon

Thuis het haar knippen van je man, je vriend, je zoon en/of je huisgenoot. Hoe doe je dat?

Je bent hier terecht gekomen omdat je interesse hebt in het knippen van haren. En dan met name het haar knippen bij mannen. Welke technieken zijn er allemaal? Wanneer knip je het haar met een schaar en wanneer met een tondeuse? Hoe werkt de opscheer techniek bij mannen voor een mooie overloop? Of wil je graag weten hoe je een disconnectie knipt?


Hoe haren knippen bij man, vriend of zoon?


Je bent duidelijk op zoek naar de juiste informatie over het haar knippen bij mannen. Knip instructies die je stap voor stap meenemen in het gehele knipproces met een uitgebreide uitleg.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je zelf het haar wilt gaan knippen. Misschien ben je er al achter gekomen dat het toch iets moeilijker is dan je had gedacht of wil je voordat je hier aan gaat beginnen eerst goed voorbereid zijn.

Je kunt naar YouTube gaan en daar een kniptutorial uitkiezen van 15 minuten. Hierin worden een paar professionele kniptechnieken aan je getoond en krijg je de indruk dat het allemaal niet zo moeilijk is totdat je zelf de tondeuse en schaar in iemands haar zet...

Een professionele kapper heeft hier eerst een kappersopleiding voor gedaan om vervolgens jaren ervaring op te doen in de salon, trainingen en cursussen volgen om up to date te blijven om op deze manier de perfect geknipte coupe in de kapsalon aan te kunnen bieden. Als dit is wat je wilt, dan verwijs ik je graag door naar de kapsalon.

Ben je nog steeds op zoek naar uitgebreide uitleg en stap voor stap how to's? Dan ben je hier op het juiste adres.

Haren knippen leer je niet zomaar even. Daar is training voor nodig. Voor de doe-het-zelf huisgenootkapper (want laten we dit niet verwarren met de professionele thuiskapper) heb ik een mooie uitgebreide basis knipcursus gemaakt. Een online cursus die speciaal bedoeld is voor degene die echt zelf thuis aan de slag willen gaan met het knippen van een basis kapsel bij haar of zijn man, vrouw, zoon, dochter, vriend, vriendin of andere huisgenoot.


Haren knippen man met tondeuse


Naast de basis kniptechnieken zoals opscheren met een tondeuse en opzetstuk of juist met een kam, opknippen met de schaar, een mooie overloop creëren of juist een disconnectie knippen en de lagen kniptechniek bovenop het hoofd bij de man, zijn er ook basis kniptechnieken voor dameskapsels.

Een basis knipcursus waarin je zowel het haar van een man leert knippen als van een vrouw. Het is natuurlijk aan jezelf of je het allebei wilt leren of een gedeelte overslaat. De cursus wordt als 1 geheel aangeboden.

Heb ik je al enthousiast kunnen maken? En wil je hier meer over weten?

 


Hier vind je alle informatie die je nodig hebt!

 


Bekijk ook deze blogposts: